Spel – ett loppisfynd med många användningsområden

För dig som är intresserad av spel kan det finnas många roliga fynd på loppmarknader. Om du till exempel brukar spela poker online på casinon som Mr Green kan ett gammalt pokerset med marker och bordsduk och ett snyggt förvaringsetui vara roligt av flera anledningar. Dels är det intressant ur samlingssynpunkt men det kan även vara roligt att kunna plocka fram ett snyggt pokerset efter en middag för en pokerrunda i goda vänners lag.

Ett riktigt pokerset vittnar om stil och klass och det är ett enkelt sätt att förgylla en kväll med vännerna.

Om man själv inte har intresse för poker så kan ett pokerset sälja bra via plattformar som Tradera och Ebay så det är ett bra köp som dessutom kan leda till en förtjänst för egen del – om inte vid vinster vid pokerbordet – så på auktionssajten.

Att hitta spelbrädor och spelrelaterade saker på loppis är en möjlighet att göra ett klipp för även om man inte spelar själv så är lek och spel en del av vardagen för till exempel barnfamiljer. Gamla handgjorda schackbrädor med handgjorda pjäser är mycket värdefullt så har man turen att hitta en sån pjäs så ska man slå till direkt. Köpare kommer det alltid att finnas som sagt.

Ju snyggare spel desto intressantare inredningsdetalj utgör det dessutom. Att ha diverse spel uppställda i hemmet är inte bara snyggt utan uppmuntrar även till en social samvaro som sätter färg på tillvaron. Gamla spel är alltså även intressanta ur heminredningsperspektiv.

Sist men inte minst är ett spel man hittat på loppis en utmärkt gåva. Spel är som sagt inte endast en intressant inredningsdetalj utan den perfekta festfixaren så ett gammlat pokerset eller ett schackbräde är den perfekta presenten till någon som uppskattar spel och även till familjer med barn. Spelbräden, pokerset och liknande är alltså ett bra köp av många anledningar.