Sälja loppisfynd online

Idag är det enklare än någonsin att börja sälja online, tack vare speciella auktionssidor som t.ex. Blocket, Tradera och eBay. Om du är bra på att fynda på loppis kan du till exempel skapa ett konto och sedan lägga upp dina varor med ett visst prispåslag. Har du tur kan du sälja ganska mycket på det sättet och på så vis skapa dig en bra inkomst.

Ett tips är att fundera på vilken typ av varor du ska sälja innan du sätter igång. Ibland är det lättare att lyckas om vi håller oss till en särskild inriktning. Du kanske är bra på att handla second handkläder och har ett öga för vilka plagg som skulle kunna vara populära? Eller om du är bra på att sy kan det vara en god idé att hitta textilier som du sedan gör om till väskor, blusar eller kjolar. Det brukar vara mycket populärt, inte minst om tyget är riktigt retro.

En annan idé är att försöka hitta vackra porslins- eller glasföremål att sälja. Det brukar också vara mycket populärt. Egentligen kan man sälja vad som helst, så länge det är attraktivt, rent och helt. För att bli bra på att sälja online måste du ta bra foton på dina saker. Prova att ta fotona i dagsljus utan blixt. Det blir mycket bättre då. En vit bakgrund gör ofta att sakerna säljer bättre. När du listar dem, försök att få med måtten också.

Många har lyckats få ganska bra inkomster genom att sälja på det här sättet. Varför inte prova på du också? Ge dig ut på lite olika loppmarknader och se vad du kan hitta. Köp in lite saker och prova sedan om du lyckas sälja det med profit. När man väl har fått en vara såld brukar man få mersmak och vilja fortsätta. Prova vilken plattform som fungerar bäst för dig, det kan vara lite av en smaksak. Lycka till!