Hitta en lokal loppis

Loppisar är jättepopulärt i Sverige och chanserna är stora att det finns en hel del loppisar i närheten av dig. Om du inte redan känner till några loppisar kanske det kan verka svårt att hitta en. Läs då vidare för att få lite tips om hur du kan hitta världens bästa loppis i din närhet.

 • Håll koll på anslagstavlor.
  Många som arrangerar loppisar gör sin marknadsföring genom att hänga upp lappar på anslagstavlor. I mindre orter brukar det i princip alltid finnas en anslagstavla i centrum någonstans. Ta reda på var den är och håll lite koll om det dyker upp en lapp om en loppis. Sommaren och våren är loppisens högsäsong!
 • Sök på nätet.
  Det finns olika register på nätet där loppisar runt hela landet listas och dessa hittar du lätt genom att söka dig fram på nätet. Du kan även göra en mer allmän sökning genom att söka på din ort plus ordet loppis. Det är vanligt att arrangörer för loppisar annonserar på social media och via en enkel sökning får då upp all information du efterfrågar.
 • Kolla i tidningen
  Många loppisar, och kanske speciellt de loppisar som är lite större, annonserar ut sitt arrangemang i de lokala tidningarna. Det kan därför vara en god idé att titta lite extra i annonserna för att se om du hittar en lokal loppis.
 • Gå med i grupper på social media
  Sociala medier är fantastiska, för där kan vi enkelt hitta olika grupper som delar samma intresse som oss. Oavsett om du använder Facebook, Twitter, Instagram eller kanske någon annan plattform kan du hitta en grupp som också älskar loppisar. I dessa grupper kan man få tips om var det finns loppisar. Utöver att hitta lokala arrangemang kanske man till och med kan finna lite nya vänner, så detta knep uppmuntras verkligen!